Restaurace

ČERSTVÉ SUROVINY OD LOKÁLNÍCH DODAVATELŮ

vynikající kuchyně

KAPACITA AŽ 200 MÍST

vnitřní kapacita až 200 míst, letní terasa s kapacitou 150 míst

TÝDENNÍ MENU

každý den máte na výběr ze 6 jídel

Plánujete oběd či večeři? Mátě chuť na něco výjimečného? Nebo chcete jen posedět s přáteli? Rádi vás uvítáme v příjemném prostředí naší restaurace s kapacitou až 200 míst.

Náš šéfkuchař pro Vás připravil jídelní lístek, ve kterém své chuťové pohárky určitě uspokojíte. Speciality kuchyně připravené z čerstvých surovin od prověřených, převážně lokálních dodavatelů. To nás opravňuje Vám zaručit stálou kvalitu pokrmů připravených naším kuchařským týmem. Věříme, že hostům náleží jen to nejlepší. Informace o obsažených alergenech rádi předložíme na vyžádání.

Nově pro vás máme každý den přichystané příjemné venkovní posezení o kapacitě 150 míst. 

K tomu u nás v areálu nafukovací skákací atrakce pro vaše děti, osvěžující letní drinky, točená zmrzlina a novinky na jídelním lístku.

Otevírací doba

NEDĚLE – ČTVRTEK

10:00 – 22:00

PÁTEK – SOBOTA

10:00 – 24:00

Rezervace

Rezervaci můžete provést telefonicky na tel. čísle + 420 724 544 540.

Máte zájem o uspořádání firemního večírku, oslavy, rautu či teambuilding? Na přání vše zajistíme. Více se dočtete zde.

Přijímáme stravenky a karty Sodexo, Chéque Déjeuner a Ticket Restaurant (na stravenky nevracíme).

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Kde nás najdete

Zábavní centrum Metropole naleznete na adrese Josefská 1979, 415 01 Teplice. Nejbližší autobusovou zastávkou je zastávka Teplice, Trnovany, Červený kostel. Pokud přijedete autem, můžete využít parkoviště vyhrazené pro naše návštěvníky přímo v areálu našeho centra.